Σκόρδο
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε με βολβούς φθινόπωρο για φρέσκο και Φεβρουάριο για ξερό, όταν οι θερμοκρασίες είναι 15-26 C.Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Οκτώβριο-ΦεβρουάριοΒάθος φύτευσης: 1.5-2.5 εκατοστά με τη μύτη προς τα πάνωΗμέρες βλάστησης: 7-20Μεταφύτευση: Άμεση σποράΩρίμανση: 90 μέρες μετά την βλάστηση και αναλόγως το μέγεθος που τα θέλουμε
Σπανάκι
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη ή φθινόπωρο νωρίς όταν οι θερμοκρασίες είναι 7-23 CΠροτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Σεπτέμβριο/Φεβρουάριο-Μάρτιο Βάθος φύτευσης: 1.5 εκατοστάΗμέρες βλάστησης: 7-15Μεταφύτευση: Άμεση σποράΩρίμανση: 40-50 ημέρες μετά την σπορά ανάλογα με την ποικιλία
Μαρούλια
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε τέλος καλοκαιριού έως αρχές φθινοπώρου (Αύγουστο-Σεπτέμβριο) ανά 15 ημέρες για συνεχή συγκομιδή όταν οι θερμοκρασίες είναι 5-26 CΠροτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Αύγουστο-ΦεβρουάριοΒάθος φύτευσης: 0.5-1.5 εκατοστάΗμέρες βλάστησης: 4-15Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 15-25 ημέρες μετάΩρίμανση: 40-90 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία και τη θερμοκρασία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου