ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ

Εξυπνος καταναλωτής είναι ο ενημερωμένος καταναλωτής



Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

Πιο διαιτητικές πατάτες σε 10΄

Για να απορροφούν οι τηγανητές πατάτες λιγότερο λάδι και ταυτόχρονα να γίνονται τραγανές, ρίξτε τις στο τηγάνι μόλις κάψει το λάδι και αφήστε τις 2 λεπτά. Στη συνέχεια, βγάλτε τις, αφήστε τις στο δίχτυ να στραγγίξουν και να κρυώσουν λίγο και κατόπιν ξαναβάλτε τις στο τηγάνι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν


Γρήγορες λύσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου