Σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζεις
4 φλιτζάνια καρπούζι, το οποίο θα έχεις κόψει σε μικρά κομμάτια, και περίπου 6-8 φύλλα βασιλικού. Με τη βοήθεια ενός πιρουνιού πιέζεις το καρπούζι μέχρι να βγάλει όσο περισσότερο χυμό γίνεται. (Εναλλακτικά, μπορείς να λιώσεις το καρπούζι σε ένα μίξερ). Ανακατεύεις το χυμό με λίγο αλάτι και μία πρέζα λευκό ξίδι και αδειάζεις το μείγμα σε μια κανάτα.
Το ανακατεύεις με τόση ποσότητα παγωμένου νερού, ώστε η ποσότητα που θα φτιάξεις να είναι αρκετή για να γεμίσει 6 ποτήρια σερβιρίσματος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου