Aν κάνετε δίαιτα και βαρεθήκατε να τρώτε συνέχεια κοτόπουλο σχάρας, μπορείτε να του δώσετε πικάντικη γεύση χωρίς να επιβαρυνθείτε με θερμίδες. Tο μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλείψετε τα στήθη κοτόπουλου με ένα μείγμα που θα φτιάξετε αναμειγνύοντας 4 κουταλιές μπίρας με 2 κουταλιές μουστάρδα, λιωμένο σκόρδο, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Aλείψτε το κρέας, αφήστε το έτσι για μισή ώρα και μετά ψήστε τo στη σχάρα.
ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΚΕΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου