Καλλιεργήστε γλιστρίδα σε γλάστρα ή στον κήπο σαςκαι επωφεληθείτε από τις πολύτιμες ουσίες της। Σύμφωνα με τους ειδικούς, η γλιστρίδα είναι ένα από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά για τον οργανισμό σας. Καταναλώστε την ωμή στις σαλάτες σας και στα σάντουιτς που θα φτιάξετε σπίτι, αλλά και μαγειρεμένη (π.χ. γιαχνί κατσαρόλας με γλιστρίδα, λεμονάτο κοτόπουλο με γλιστρίδα, αλλά και ψάρι ψητό με γλιστρίδα).
Πώς θα μάθετε τον καλό κηπουρό τού μήνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου