ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ

Εξυπνος καταναλωτής είναι ο ενημερωμένος καταναλωτήςΤρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Κεριά στην άμμο

Η φλόγα του κεριού συμπληρώνει τέλεια τις ωραιότερες στιγμές σε ολες τις εποχές του χρόνου! Μόλις πέσει το σκοτάδι, ανάψτε κεριά και απολαύστε το παιγνίδι της φλόγας και τις σκιές της σε τοίχους και επιφάνειες.
Στην αγορά κυκλοφορούν χιλιάδες κεριά σε όλα τα μεγέθη και σχήματα. Δεν χρειάζεται όμως παρά φαντασία για να κάνετε τα δικά σας κηροπήγια να είναι τα καλύτερα του κόσμου και μάλιστα φτιαγμένα …από τα χεράκια σας.

Πάρτε λοιπόν ένα από τα κουβαδάκια που έχετε στο σπίτι. Μπορείτε να προμηθευτείτε υπέροχα σε μοντέρνα ή τύπου vintage σχέδια σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές από μεγάλα καταστήματα ακόμα και από το σούπερ μάρκετ.Στολίστε τα με κορδελίτσες, κολλήστε περιμετρικά πολύχρωμες πέτρες, βάψτε τα στο χρώμα που αγαπάτε, δέστε γιρλάντες, ζωγραφίστε τα… Ξεδιπλώστε όλο το ταλέντο σας ώστε να γίνουν μοναδικά και μετά γεμίστε τα με αμμουδιά. Γεμίστε τα με ένα κομμάτι από την παραλία του καλοκαιριού σας -να ξεχειλίζει αναμνήσεις η κατασκευή- και βάλτε μέσα λεπτά κεράκια σε λευκό χρώμα.Το κηροπήγιό σας είναι έτοιμο!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου