ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ

Εξυπνος καταναλωτής είναι ο ενημερωμένος καταναλωτήςΠαρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010

Για περισσότερο χώρο στη ντουλάπα


Μία μοντέρνα γυναίκα ανανεώνει συνέχεια τη γκαρνταρόμπα της κι έτσι καταλαβαίνουμε πως τα πράγματα μπορούν να…ξεφύγουν πολύ εύκολα!
Οι παρακάτω 5 συμβουλές θα σας βοηθήσουν για να είστε στη μόδα, αλλά και εν…τάξει!

1. Τα φοράς όλα αυτά;Ξεκινήστε από τα ρούχα που ΔΕΝ χρησιμοποιείτε. Αν δεν τα έχετε φορέσει εδώ και ένα χρόνο ή αν δεν σας χωράνε τότε δώστε τα σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη και κερδίστε χώρο.
2. Τοποθετήστε άλλη μία ράγα ρούχωνΔεν χωράνε τα παλτό και τα μακριά παντελόνια σας στη ντουλάπα; Προμηθευτείτε μία έξτρα ράγα ρούχων και έτσι το δωμάτιό σας θα φαίνεται σαν βεστιάριο! (Προσοχή, μην το παρακάνετε και χάσετε χώρο από το δωμάτιο.)
3. Χρησιμοποιήστε το χώρο στο πίσω μέρος της ντουλάπαςΑγοράστε μία σχάρα ή βάση που θα έχει αποθηκευτικό χώρο έτσι ώστε να βολέψετε όλα τα ζευγάρια παπουτσιών σας.
4. Αν η ντουλάπα σας είναι αρκετά μεγάλη, τοποθετήστε μικρά κουτάκια όπου θα βάζετε μικρά αντικείμενα που προκαλούν ακαταστασία όπως τα είδη ραπτική σας, τις κάλτσες σας, και διάφορα μικροαντικείμενα!
5. Κάτω από το κρεβάτιΕφόσον έχετε χώρο, βάλτε κάτω από το κρεβάτι σας μέσα σε ειδικά κουτιά αποθήκευσης τα «βαριά» ή τα «ελαφριά» ρούχα που δεν χρησιμοποιείτε (αναλόγως την εποχή).
Τις πρώτες μέρες σίγουρα θα φαίνονται όλα πολύ όμορφα και τακτοποιημένα. Για να διατηρήσετε το δωμάτιό σας εξίσου λειτουργικό και οργανωμένο όλο το χρόνο, φροντίστε να αφιερώνετε λίγο χρόνο καθημερινά για συμμάζεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου