ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ

Εξυπνος καταναλωτής είναι ο ενημερωμένος καταναλωτής



Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

Μυδοπίλαφο

ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό μύδια
1 κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 ματσάκι άνιθο
1 πιπεριά
1 κούπα ρύζι νυχάκι
2 κούπες νερό
6 κσ. ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
χυμό απο 2 λεμόνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε καλά τα μύδια. Αχνίζουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το σκόρδο όλα ψιλοκομμένα με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μύδια, τον άνιθο, το ρύζι και το αλάτι. Ρίχνουμε το νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε για λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Δείτε επίσης
-Καλαμαράκια πιλάφι
-Ελιοπιτάκια
Σουπιές με μαρούλια
Χταπόδι με μελιτζάνες και πατάτες
Μαυρομάτικα φασόλια με χόρτα
Γεμιστά καλαμάρια
Μύδια σαγανάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου