ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ

Εξυπνος καταναλωτής είναι ο ενημερωμένος καταναλωτής



Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Χοιρινό με φασόλια

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινό
400 γρ. φασόλια χάντρες
1 κρεμμύδι
2 καρότα σε ροδέλες
3-4 κλαράκια σέλινο
1/4 της σελινόριζας
6 κσ. ελαιόλαδο
1/2 κγ. παπρικα
1/2 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ
1 πρέζα ζάχαρη
λίγο αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ββράζουμε τα φασόλια σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 20 λεπτά και τα σουρώνουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας. Προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε να τα σωτάρουμε για 5-6 λεπτά ακόμη ανακατεύοντας συνέχεια. Ρίχνουμε τη ντομάτα, τα φασόλια, τη ζάχαρη, την πάπρικα και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και μεταφέρουμε το φαγητό σε γάστρα. Προσθέτουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό, σκεπάζουμε με το καπάκι και ψήνουμε για 2 ώρες στους 200 βαθμούς.
Δείτε επίσης
-Καλαμαράκια πιλάφι
-Ελιοπιτάκια
Σουπιές με μαρούλια
Χταπόδι με μελιτζάνες και πατάτες
Μαυρομάτικα φασόλια με χόρτα
Γεμιστά καλαμάρια
Μύδια σαγανάκι
Μυδοπίλαφο
Μουσακάς νηστίσιμος
Θαλασσινά με φρέσκια ντομάτα και ρύζι
Τηγανίτες γεμιστές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου